MUŞ / BULANIK - Karaağıl İlkokulu

Karaağıl İlkokulu

Adres
KARAAĞIL KÖYÜ UĞUR MAHHALESİ MEVKİİ 207 SK. JANDARMA KARAKOLU BLOK NO: 10 BULANIK / MUŞ
Vizyon
Bilişim çağını yakalamış, çalışanların görevlerini en iyi şekilde yapmanın huzurunu duyduğu, hizmet alanları mutlu ve tatmin eden, sosyal çevrenin saygınlığını kazanmış, değişim ve gelişmelere önderlik eden, eşdeğer kurumlara model olan, kaliteli, ilkeli, çağdaş ve seçkin bir kurum olmak. İlkelerimiz · Atatürk ilke ve inkılâpları · Adalet · İnsana değer · Liyakat · Sorumluluk · Öz kültüre bağlılık · Fırsat eşitliği · Akılcılık ve bilimsellik · Yaratıcılık ve yenilikçilik · Katılımcılık ve paylaşımcılık · Fedakârlık · Şeffaflık · Doğa ve çevreyi koruma · Demokratik anlayış · Hayat boyu öğrenme
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; eğitimde sürekli yenileşme ve gelişmeye açık, herkese eşit eğitim imkânı sağlayan, milli ve manevi değerleri özümseyip evrensel ilkeleri benimseyen, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirerek, milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel gelişmeyi destekleyerek, Türk Milletini çağdaş medeniyetin yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı yapmaktır. Başarılarokulumuzda teog çalışmaları devam etmektedir. sosyal klup calışmaları ve okuma saatleri özveri ile gerçekleştirilmektedir.
..
Derslik :8
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM.Okulumuz İlkokul ve ortaokul olarak aynı binada hizmet vermektedir.
Köyden ilçeye ulaşım öğretmen servisleriyle sağlanmaktadır.
Karaağıl Köyü Okulumuzun yanında karakol ve sağlık ocağı bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 90,ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.Köyden ilçeye öğretmen servisleri mevcuttur.